torsdag 31 maj 2012

Skate utan slit och släng

Följande mail hamnade i min inkorg idag. Håller alla tummar i världen på att de lyckas få hit produktionen.

Hej

Är du intresserad av att det kommer produktion av innovativa träprodukter med moderna kompositmaterial som ungdomar älskar till Ånge kommun?

Vi söker samarbetspartners i Sverige som vill hjälpa oss med finansieringen av att ta hem produktion från Kina då vi vill förbättra ledtider och modernisera produktionen av skateboards.

Idag görs de flesta skateboards (otroligt nog) av kanadensisk lönn, skickas till Kina för produktion och körs hårt av ca 8 miljoner europeiska skateboardåkare som sliter ner brädan så prestandan minskar på några veckor!

Skateboarding har varit en slit-och-släng kultur, men blir nu en OS-sport och vi ser möjligheter att lösa problem och märker att kvalitet och prestanda nu börjar efterfrågas.

Med patenterade PROSK8-innovationer som TIP technology, kan skateboardåkaren byta ut ändarna som slits ut.. På så vis får åkaren tillbaka prestandan i brädan.

PRESTANDA, SÄKERHET, HÅLLBARHET.

Tillsammans med Robotdalen har vi nu fått fram förstudien för hur vi på bästa sätt kan automatisera produktion av skateboards och tillverka av svenskt trä för den Europeiska marknaden.

Blir du nyfiken och vill veta mer, kontakta lisa@performancesk8.com.


Bild: PROSK8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar